Axivorm webdesign

Het content management
system voor het MKB.

De CMS Totaal is een compleet Content Management Systeem voor de kleine(re) bedrijven. Het is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Het belangrijkste onderdeel is uiteraard het gedeelte waarmee de artikelen kunnen worden gemaakt en beheerd.

De CMS Totaal heeft een applicatie "look and feel", wat betekent dat het qua gebruik heel veel lijkt op andere software programma´s zoals MS Word of MS Outlook.

Met de CMS Totaal kunnen artikelen worden aangemaakt die gekoppeld worden aan een hoofdstuk. Zo kunt u de informatie op de website overzichtelijk houden en gemakkelijk beheren.
Net als met de Markup Tool is het mogelijk het artikel op te maken in de stijl zoals u dit wilt. Daarnaast wordt in een Cascading Style Sheet* o.a. lettergrootte en kleuren vastgelegd zodat de website altijd voldoet aan de geldende huisstijl. Alleen is het "zwevende" menu vervangen door een vaste toolbar.

Als prettige bijkomstigheid is de CMS Totaal WYSIWYG-based (What You See Is What You Get) zodat het resultaat zowel in de CMS Totaal als op de website exact gelijk is.

Naast het maken van Hyperlinks naar andere websites is het ook mogelijk te linken naar een ander artikel (interne link).
De CMS Totaal is gebaseerd op 1 template die het uiterlijk van de website bepaald. Deze zal speciaal ontwikkeld moeten worden. De hoeveelheid tijd die hiervoor nodig is, is sterk afhankelijk van de persoonlijke wensen en eisen. De ontwikkeling van het template heeft geen vaste prijs en gebeurd daarom op basis van een vooraf afgesproken aantal uren tegen een vast uurtarief. Richtlijn: gemiddeld is voor de ontwikkeling van een template 1 dag nodig.


Verdere informatie vindt hieronder:

 

 

Axivorm - webdesign bedrijf
Webdesign
Flash webdesign
Zoekmachine optimalisatie
Internet - mogelijkheden
Database gestuurde websites
Webshop - webwinkel software
Content Management System
WebHosting
Quicktime Virtual Reality
Webdesign Portfolio
Webdesign offerte
Contact
Links
Gratis wallpapers downloaden

 
Webdesign © 1997 - 2015 Axivorm webdesign Friesland
Mientlân 9 - 8651 DA IJlst - Tel. 0515-533555
E-mail: info@axivorm.nl
 
Klik hier voor displays, stoepborden.