Axivorm webdesign
Meerdere gebruikers in een content management systeem

Soms is het een idee om Google Adwords te gebruiken, of een soort gelijk programma bij bijvoorbeeld Overture of Ilse. U zou hiervoor kunnen kiezen, wanneer u direct of slechts tijdelijk resultaten wilt zien in uw bezoekersaantallen en online verkoop.

Google adwords programma werkt in het kort als volgt: U kunt een aantal advertenties van 3 regels tekst en een URL opgeven. Daarna geeft u een aantal trefwoorden voor het tonen van de advertentie. Vervolgens stelt u het dagelijkse budget vaste en de kosten per klik.

U krijgt van Google een duidelijk overzicht hoe vaak er op welke advertentie is geklikt en met welke zoekwoorden. En, omdat u zelf uw budget hebt ingesteld, geeft u dus nooit meer uit dan gepland.

Alleen het inzetten op Google Adwords heeft minder effect dan Zoekmachine optimalisatie! Gevonden worden in de zoekresultaten is gratis en kent geen limiet aan het aantal vertoningen. Een eventuele combinatie van zoekmachine optimalisatie met Google Adwords is iets waar wij u graag over adviseren voor uw website/product.


Verdere informatie over zoekmachine optimalisatie vindt hieronder:

Axivorm - webdesign bedrijf
Webdesign
Flash webdesign
Zoekmachine optimalisatie
Internet - mogelijkheden
Database gestuurde websites
Webwinkel software
Content Management System
WebHosting
Quicktime Virtual Reality
Webdesign Portfolio
Webdesign offerte
Contact
Links
Gratis wallpapers downloaden
 
Webdesign © 1997 - 2015 Axivorm webdesign Friesland
Mientlân 9 - 8651 DA IJlst - Tel. 0515-533555
E-mail: info@axivorm.nl
 
Klik hier voor displays, stoepborden.